Speciale service voor het verhuizen van kunst en antiek van en naar Arnhem

Kunst en antiek van en naar Arnhem verhuizen is een speciale service van ons. Dus bent u bezorgd of uw kostbare inboedel en met zorg verzamelde collectie wel heel over komt? Jacobs Verhuizingen & Transport biedt een nieuwe en gespecialiseerde service voor het uitvoeren van luxe inboedelverhuizingen.


Ons concept is speciaal ontwikkeld voor het verhuizen van inboedels waarbij de aard en waarde van de inboedel door aanwezigheid van collecties, zeer kwetsbare schilderijen, onvervangbare kunstobjecten, antiek meubilair en grote kroonluchters een behandeling verlangt waarbij schade uitgesloten wordt en er geen risico's worden genomen. Het verhuisbedrijf Arnhem garandeert een topkwaliteit uitvoering.


Ons concept waarborgt kwaliteit, integriteit, discretie en vertrouwen door de zware eisen die wij stellen aan houding, communicatie, opleiding en gedragsregels van onze medewerkers. Het is bewust anders dan standaard verhuizen. Er wordt 30% meer tijd en aandacht besteed aan de voorbereiding, uitvoering en de nazorg. Onze gespecialiseerde kunstverhuizers zijn onderlegd in het herkennen van verschillende typen kunstobjecten, antiek en oudheden, het beoordelen van hun kwetsbaarheid, het hanteren en verpakken hiervan. Deze kennis stelt hen in staat vooraf de risico's in te schatten, inzichtelijk te maken en goede voorlichting te verlenen van specifieke objecten binnen de verhuizing.

    Offerte aanvragen

    Wenst u een offerte voor verhuizen van of naar Arnhem?


Logo ViaNorm logo erkende verhuizers Fedemac european movers International Association of Movers

ISO 9001 en VCA gecertificeerd